يونيو
04
في 04-06-2013
تحت تصنيف (Uncategorized) بواسطة fade7h
    261 views


مع أن كل السوريين قد تفهموا موقف حزب الله اللبناني بالوقوف إلى جانب نظام بشار الأسد في قتاله الشرس ضد الشعب السوري وقوات الجيش السوري الحر على جبهة القصير بريف حمص، بالإضافة إلى وقوفه إلى جانب قوات بشار في منطقة سرغايا رائعة الجمال بريف دمشق والتي يراها كل السوريين على أن هذه المساندة قد أتت في الوقت الذي تنهار فيه قوات بشار إلى حد قاتل في كافة الجبهات تحت ضربات الثوار السوريين. إلا أن ما لم يفهمه السورين هو خروج حسن نصر الله مؤخراً ليتكلم وكأن سليمان والحكومة اللبنانية غير موجودين، ويعطي لنفسه ولعصاباته حق التدخل في أراضي الغير لصب حقدهم فيها.
العينتين تجرأ على الشعب السوري وعلى حقوق الشعب السوري ويطلق ألته العسكرية بكل وقاحة وحماقة في الآن ذاته حين تحدى من وصفهم في كلمته التعيسة بأنهم يقاتلون محور المقاومة ويقول بكل حقد وعيناه تقطران الطائفية أن جبهة القصير موجودة للذين يريدون القتال وليحيّدون لبنان عن الأزمة وهذا ما لم يفهمه السوريين، حيث أن كلام العينتين لا يدخل عقل ولا يفهمه عاقل.
حقيقة هناك قصص في الأولين حول وقاحة البشر إلإ أن الدرجة التي وصل إليها حسن في خطابه المشؤوم والذي سيكسر ظهره غير معقولة وقد أظهرت الوجه الحقيقي القذر له ولمن وراءه، وقد تبين جلياً أن ما دعى إليه حسن نصر الله لا يمت للإسلام بصلة وإنما هو يدعم أخيه بشار على ظلمه بزيادة الظلم وليس بنصحه أن هذا خطأ ولا يجوز قتل الأنفس والتي حرمها الله إلا بالحق وهنا وبكل تأكيد ما يدعوا له السيد هو شرعاً ولنسرد آية واحدة من آيات كثيرة تؤيد ما نقول حيث قال الله عز وجل في كتابه العزيز بعد بسم الله الرحمن الرحيم: (وَلا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلا السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ) صدق الله العظيم. وبناء على هذه الآية كيف لحسن نصر الله أن يواجه السوريين أمام الله حين أحسنوا إليه ولأهل طائفته أثناء حرب تموز 2006!! .. وكيف يواجه أهل القصير الذي أحسنوا إلى الإخوة اللبنانيين الشيعة وغير الشيعة أثناء نزوحهم إلى سوريا بشكل عامل والقصير بوجه خاص!! أوليس جزاء الإحسان إلا الإحسان يا سيد!!.
إليك رسالة سورية أيها الأحمق
بعد ساعات من خطاب حسن نصر الله سمعت الكثير والكثير من الانتقادات اللاذعة إلى حد أن السوريين رفعوا أمرهم إلى الله بهذا الطاغوت الجديد والذي وقف إلى جانب طاغوت قديم يحاربه السوريين، ومنهم من قال حسبنا الله ونعم الوكيل.
بعد الشتائم التي أنهالت عليك وعلى مقاتليك ومن يقف خلفك، وبعد أن شكى السوريين للله أمرهم ودعوه أن يقتص منك فإلى أين ستذهب أيها الأخرق ويامن تدّعي الإسلام يوم القيامة

Be Sociable, Share!


التعليقات

academia-research.com بتاريخ 9 يونيو, 2013 الساعة 12:36 م #

I don’t have any words to be grateful for this post….. I am really impressed …. the person who created this blog post surely knew the topic well.. Gratitude for sharing this with us,


christian louboutin loubi zeppa wedge shoes 2013 بتاريخ 31 ديسمبر, 2013 الساعة 2:10 ص #

999 things you should do if the boot footwear, booties,hunter wellies are too Big
christian louboutin loubi zeppa wedge shoes 2013 http://www.eepesce.org/christian-louboutin-loubi-zeppa-wedge-shoes-2013-p-35780.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


montreal canadiens jersey بتاريخ 31 ديسمبر, 2013 الساعة 2:11 ص #

999 the direction to go in case your your footwear are too Big
montreal canadiens jersey http://www.eepesce.org/montreal-canadiens-jersey-p-6604.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


christian louboutin outlet phoenix بتاريخ 31 ديسمبر, 2013 الساعة 2:11 ص #

999 how you can that the hunter boots are far too Big
christian louboutin outlet phoenix http://www.eepesce.org/christian-louboutin-outlet-phoenix-p-27842.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


louboutin leopard sneakers men بتاريخ 31 ديسمبر, 2013 الساعة 2:20 ص #

999 where to search scenario overshoes are so Big
louboutin leopard sneakers men http://www.eepesce.org/louboutin-leopard-sneakers-men-p-39526.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


christian louboutin prive glitter بتاريخ 31 ديسمبر, 2013 الساعة 2:26 ص #

999 how to cope if your primary wellingtons are far too Big
christian louboutin prive glitter http://www.eepesce.org/christian-louboutin-prive-glitter-p-46183.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


louis vuitton bags for sale بتاريخ 31 ديسمبر, 2013 الساعة 11:59 ص #

999 where to search or perhaps boot styles are extremely Big
louis vuitton bags for sale http://breastcancersurgeons.com/lv-sale/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


wholesale authentic nba jerseys بتاريخ 1 يناير, 2014 الساعة 3:52 ص #

999 the direction to go but if the footwear are so Big
wholesale authentic nba jerseys http://www.qu.org/wholesale-nba-jerseys-c-13.cfm

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


replica louis vuitton handbags paypal بتاريخ 1 يناير, 2014 الساعة 11:54 ص #

999 what you should do whether your your footwear are far too Big
replica louis vuitton handbags paypal http://www.runkino.com/replicahandbags.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


cheap basketball jerseys بتاريخ 1 يناير, 2014 الساعة 12:20 م #

999 what you’ll do should the shoes are far too Big
cheap basketball jerseys http://www.thelovebiscuit.com

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


cheap soccer jerseys بتاريخ 1 يناير, 2014 الساعة 1:06 م #

999 how when overshoes are so Big
cheap soccer jerseys http://www.lilrubberduckie.com/cheap-soccer-jerseys/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


cheap football jerseys from china بتاريخ 1 يناير, 2014 الساعة 3:06 م #

999 what you’ll do circumstance your hunters are extremely Big
cheap football jerseys from china http://www.kidsgettheshaft.com

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


louis vuitton knockoffs for sale بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 5:49 م #

999 At the same time, the current interior walkway around the facade and then the current retail house will vanish, louis vuitton men outlet giving the tenant direct publicity to Queen St.. An artwork director recognized her and introduced her to your French modeling company.
louis vuitton knockoffs for sale http://linuxtux.org/louisvuitton/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


christian louboutin red bottoms for cheap بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 5:49 م #

999 Even so, the current interior walkway concerning the facade together with the current retail room will disappear, louis vuitton men outlet supplying the tenant immediate publicity to Queen St.. An art director found her and released her into a French modeling company.
christian louboutin red bottoms for cheap http://linuxtux.org/louboutin/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


cheap soccer jerseys from china free shipping بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 5:49 م #

999 On the other hand, the existing inner walkway around the facade plus the current retail house will vanish, louis vuitton backpack bag presenting the tenant direct exposure to Queen St.. An artwork director seen her and introduced her to a French modeling agency.
cheap soccer jerseys from china free shipping http://www.lkweddingvideo.com/soccer-jerseys-china.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


cheap bailey bow uggs بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 5:50 م #

999 Nonetheless, the existing internal walkway somewhere between the facade and therefore the current retail house will vanish, louis vuitton outlet vacaville offering up the tenant direct exposure to Queen St.. An art director recognized her and released her to some French modeling company.
cheap bailey bow uggs http://www.deaircompany.com/cheap-bailey-bow-ugg-boots-c-3.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


youth nba jerseys wholesale بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 5:52 م #

999 Even so, the existing inner walkway between the facade and therefore the current retail place will vanish, louis vuitton australia gold coast providing the tenant direct exposure to Queen St.. An art director observed her and released her to some French modeling company.
youth nba jerseys wholesale http://www.spokanesouthie.com/nba-jerseys-wholesale-c-3.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


louis vuitton scarf sale بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 6:34 م #

999 Nevertheless, the current inside walkway concerning the facade along with the existing retail space will disappear, louis vuitton vintage suitcase supplying the tenant direct publicity to Queen St.. An artwork director discovered her and released her to the French modeling company.
louis vuitton scarf sale http://www.lespreaux.co.uk/louis-vuitton-scarf-sale-c-7.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


wholesale bengals jerseys بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 6:56 م #

999 Nonetheless, the present internal walkway somewhere between the facade additionally, the present retail house will vanish, louis vuitton australia gold coast supplying the tenant direct exposure to Queen St.. An artwork director found her and released her to a French modeling agency.
wholesale bengals jerseys http://www.stillwaterlegion.org/cincinnati-bengals-jerseys-c-21.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


christian louboutin red bottoms for cheap بتاريخ 17 يناير, 2014 الساعة 6:56 م #

999 But nevertheless, the existing inside walkway between the facade and therefore the existing retail area will disappear, louis vuitton checkered bag providing the tenant direct exposure to Queen St.. An artwork director observed her and launched her to the French modeling company.
christian louboutin red bottoms for cheap http://linuxtux.org/louboutin/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


louis vuitton handbags wholesale بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 12:56 ص #

999 But nevertheless, the present internal walkway between the facade and therefore the present retail room will vanish, is my louis vuitton wallet real featuring the tenant direct exposure to Queen St.. An art director observed her and introduced her to the French modeling agency.
louis vuitton handbags wholesale http://www.confluencedynamics.net/wholesale-louis-vuitton/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


hollister outlets online بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 4:20 م #

999 But nevertheless, the existing interior walkway in between the facade and therefore the current retail house will vanish, louis vuitton paris store featuring the tenant direct publicity to Queen St.. An artwork director recognized her and released her to a French modeling agency.
hollister outlets online http://www.bwhgolf.com/hollisteroutlet.htm

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


discount jerseys free shipping بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 4:53 م #

999 In spite of this, the current inner walkway relating to the facade in addition to the existing retail area will disappear, discounted louis vuitton providing the tenant immediate exposure to Queen St.. An art director recognized her and launched her to your French modeling company.
discount jerseys free shipping http://thebookofterns.com/discountjerseys/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


louis vuitton backpack for sale بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 5:04 م #

999 However, the existing internal walkway involving the facade as well as the present retail place will disappear, louis vuitton petit bucket bag supplying the tenant immediate publicity to Queen St.. An artwork director discovered her and launched her to some French modeling company.
louis vuitton backpack for sale http://www.fileunderlovely.com/louis-vuitton/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


official louis vuitton website بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 5:07 م #

999 Nonetheless, the existing internal walkway amongst the facade and also current retail space will vanish, louis vuitton vintage suitcase providing the tenant immediate exposure to Queen St.. An art director observed her and released her to some French modeling agency.
official louis vuitton website http://www.battlefieldphotography.com/louisvuitton/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


wholesale cheap louis vuitton graffiti shoes بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 5:14 م #

999 Even so, the existing interior walkway between the facade and also current retail place will disappear, louis vuitton neverfull gm sizeaaa louis vuitton presenting the tenant immediate exposure to Queen St.. An artwork director found her and released her into a French modeling company.
wholesale cheap louis vuitton graffiti shoes http://www.staceyephotographyblog.com/shoes.html

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


vintage louis vuitton بتاريخ 18 يناير, 2014 الساعة 5:33 م #

999 At the same time, the present inner walkway between the facade plus the existing retail house will disappear, louis vuitton pochette bosphore providing the tenant immediate exposure to Queen St.. An art director found her and launched her into a French modeling company.
vintage louis vuitton http://www.confluencedynamics.net/vintage-louis-vuitton/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


grbcga بتاريخ 15 مايو, 2014 الساعة 3:43 م #

and foster futures Professor Don Barry, president of the University of Limerick ( UL), highlighted the growth in demand for its graduates as the university started four days of conferring ceremonies in which 2,419 students will graduate, including 56 PhD graduates. He said: “It is essential that we continue to exceed international benchmarks in the delivery of high quality, relevant research that will support Irish innovators and continue to attract foreign direct investment.” Professor Barry said that traditionally UL’s graduate employment figures trend well above the national average. “Despite the challenging environment, UL’s graduate employment rate has continued to rise and our 2011 figure for primary degree holders is now 16pc higher than the HEA’s most recently available national average figure which is 46pc for 2010. “Year on year our graduate employment figures are increasing as a reflection of our continually evolving programmes that offer our talented students the kind of educational and research experiences that will best prepare them for their careers,” he said.
grbcga http://www.grbcga.com/

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


jordan sneakers بتاريخ 20 يونيو, 2014 الساعة 1:29 ص #

Published: 2014-03-03 Views: 86805 [mobile phone version. A Kobe 9 Elite new color exposure of the real. This is quite refreshing color the first impression and the Kobe 9 Elite PRM NRG Volt somewhat similar, but the body of the shoe patterns on the rather special, or as a draft day dedicated to create color.

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


cheap jordans free shipping بتاريخ 21 يونيو, 2014 الساعة 4:03 م #

Fragment Design x Nike KD VI Exposure new light brown color, showing a large area of ??brown suede shoes body, with the whole palm Zoom Max midsole. Eye-catching fluorescent yellow embellishment on the lining, painting and other details in the end, the overall color light. It is worth mentioning that the well-known street artists Delano Brown also in this dual Fragment Design x Nike KD VI is modeled to create a pair of personal style graffiti full version. A large area filled with floral patterns with the texture of the suede shoes are so Fragment Design x Nike KD VI brought out a new look.

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.


أضف تعليقك
اسمك :*
بريدك :*
موقعك :
تعليقـــك:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image

Powered by WP Hashcash